Set i hetimit të policisë

Tre persona janë të dyshuar se kanë kryer një vrasje, vetëm një prej tyre dhe me të vërtetë fajtor.
Mblidhni të dhëna dhe për të gjetur fajtor!.

Të gjitha lojrat
Set-i-hetimit-te-policise
78% love këtë lojë