Pika dhe lojë Kliko me një Detective

Ajo e apelit për ju, pas një trup u gjet në sallën e pasqyra në fairgrounds.
Charles zilja, gaztor, është konsideruar si një prej të dyshuarve kryesorë.
Por a është me të vërtetë atë? Á ju për të gjetur fajtor!.

Të gjitha lojrat
Pika-dhe-loje-kliko-me-nje-detective
81% love këtë lojë