Pika dhe lojë Kliko me një majmun

Përdorni miun për të ndihmuar në majmun të jetë sa më i lumtur të jetë e mundur.

Të gjitha lojrat
Pika-dhe-loje-kliko-me-nje-majmun
85% love këtë lojë