Lojë Escape Room Zi

Në këtë lojë ju shpëtojnë dhomë.mbyllur dhe në errësirë.. Explore dhomë të gjetur objektet që do t'ju ndihmojë të shpëtojnë.

Kujdes.distancimin në kohë, si trupi juaj fitilin si ju!.

Të gjitha lojrat
Loje-escape-room-zi
75% love këtë lojë