Pika enjte & Click - The Visitor Kthim

Slug dhe slobbering huaj është kthyer për një raund të dytë të vizitorëve. Qëllimi është i njëjtë, ju duhet të shoqërojnë këtë goditje e fortë në këto aventura.

Të gjitha lojrat
Pika-enjte-click-the-visitor-kthim
81% love këtë lojë