Pika dhe lojë Kliko me Alienet

Pas vizituar Tokën, kjo familje e të huajve vërejtjen se fëmijët e tyre u zhduk. Përdorni miun për të shkaktuar aplikimet dhe për të ndihmuar këtë familje të gjetur djalin e tyre.

Të gjitha lojrat
Pika-dhe-loje-kliko-me-alienet
85% love këtë lojë