Pika dhe klikoni aventurë me një Gali (e udhëtimeve Disa Reemus 2)

Reemus dhe Liam diskutuar në heshtje nga zjarri kur një krijesë e çuditshme sulmojnë ata, dhe filloi për t'i ndjekur ato.
Ndihmë duo për të shpëtuar dhe për të gjetur strehim për një natë!.

Të gjitha lojrat
Pika-dhe-klikoni-aventure-me-nje-gali-e-udhetimeve-disa-reemus-2
69% love këtë lojë