Pika dhe klikoni, asgjë e komplikuar!.

Interaclick ofron një përzgjedhje e lojrave.Pikë dhe klikoni.lirë, ku ju jeni do të përdorni miun, dhe vetëm miun për të çuar përpara karakterin tuaj.

Get gati për të hetuar, shikoni për të dhëna, zgjidh puzzles dhe të shkojnë në aventurat.

Pike-dhe-kliko-online

Pikë dhe Kliko Online

Pike-dhe-klikoni-aventuren-pagese-larvat-dream

Pikë dhe klikoni aventurën pagesë (Larvat Dream)

Pika-dhe-klikoni-aventure-e-udhetimeve-disa-reemus-3

Pika dhe klikoni aventurë (e udhëtimeve Disa Reemus 3)

E-enjte-point-dhe-click-vizitori-masakres-se-kampin-lumtur

E enjte Point dhe Click - vizitori: masakrës së kampin lumtur

Pika-dhe-kliko-me-caveman-simbolit-stoneage-sam-2-iceage

Pika dhe Kliko me Caveman simbolit Stoneage Sam 2 iceage)

Pike-dhe-loje-kliko-dhe-infiltrimi

Pikë dhe lojë Kliko dhe Infiltrimi

Pika-dhe-loje-kliko-me-alienet

Pika dhe lojë Kliko me Alienet

Shifrat-e-krishtlindjeve

Shifrat e Krishtlindjeve

Anketa-te-vendosur-nje-organizate-kriminale

Anketa të vendosur një organizatë kriminale

Pika-dhe-klikoni-ne-nje-bar-nate-para

Pika dhe klikoni në një Bar (natë para)

Pika-enjte-click-the-visitor-kthim

Pika enjte & Click - The Visitor Kthim

Pika-e-enjte-dhe-kliko-me-jashtetokesoret

Pika e enjte dhe Kliko me jashtëtokësorët

Loje-detective-me-femijet

Lojë Detective me Fëmijët

Pike-dhe-klikoni

Pikë dhe klikoni

Pike-dhe-klikoni-aventuren-me-gali-e-udhetimeve-disa-reemus-4

Pikë dhe klikoni aventurën me Gali (e udhëtimeve Disa Reemus 4)

Game-vezhgimi-online

Game Vëzhgimi Online

Pika-dhe-loje-kliko-me-nje-detective

Pika dhe lojë Kliko me një Detective

Pika-dhe-loje-kliko-ne-nje-shtepi-perhumbur

Pika dhe lojë Kliko në një shtëpi përhumbur

Arratisjes-loje-dhome-ne-nje-keshtjelle

Arratisjes lojë dhomë në një kështjellë

Pika-e-enjte-dhe-kliko-dhe-vezhgimit

Pika e enjte dhe Kliko dhe vëzhgimit

Set-i-hetimit-te-policise

Set i hetimit të policisë

Anketa-loje

Anketa lojë

Shpetuar-online-room

Shpëtuar Online Room

Pika-dhe-klikoni-aventure-me-nje-gali-e-udhetimeve-disa-reemus-2

Pika dhe klikoni aventurë me një Gali (e udhëtimeve Disa Reemus 2)

Arratisjes-loje-dhome-ne-nje-shtepi

Arratisjes lojë dhomë në një shtëpi

Arratisjes-loje-dhome-ne-nje-anije

Arratisjes lojë dhomë në një anije

Loje-vezhgimi

Lojë vëzhgimi

Arratisjes-loje-dhome-ne-nje-shtepi-perhumbur

Arratisjes lojë dhomë në një shtëpi përhumbur

Kerko-loje-me-dexter

Kërko lojë me Dexter

Pika-dhe-klikoni-paparazzi

Pika dhe klikoni Paparazzi

Pike-dhe-klikoni-lojes-gori-perqafimi-vdekja-arratisjes

Pikë dhe klikoni lojës Gori - përqafimi Vdekja arratisjes

Pika-dhe-loje-kliko-me-nje-majmun

Pika dhe lojë Kliko me një majmun

Luaj-pike-dhe-klikoni-gore-perqafimi-vdekja-arratisjes-2

Luaj pikë dhe klikoni Gore - përqafimi Vdekja arratisjes 2

Loje-hetim

Lojë hetim

Arratisjes-loje-dhome-ne-nje-apartament

Arratisjes lojë dhomë në një apartament

Arratisjes-loje-room-christmas

Arratisjes lojë Room Christmas

Arratisjes-loje-dhome-me-mickey

Arratisjes lojë Dhomë me Mickey

Arratisjes-loje-room-restorant-turqi-arratisjes

Arratisjes lojë Room (Restorant Turqi arratisjes)

Game-private-detective

Game Private Detective

Shpetojne-dhome-ne-nje-shtepi

Shpëtojnë dhomë në një shtëpi

E-enjte-point-dhe-vajzat-kliko

E enjte Point dhe Vajzat Kliko

Scary-arratisjes-room-loje

Scary arratisjes Room lojë

Luaj-pike-dhe-klikoni-aventuren-me-obamen

Luaj pikë dhe klikoni aventurën me Obamën

Pike-dhe-klikoni-me-caveman-simbolit-stoneage-sam

Pikë dhe klikoni me Caveman simbolit Stoneage Sam)

Shpetojne-dhome-me-nje-mouse

Shpëtojnë dhomë me një mouse

Loje-escape-room-zi

Lojë Escape Room Zi

Pika-dhe-kliko-room-arratisjes

Pika dhe Kliko Room arratisjes

Infiltrimi-game-part-sulm-5

Infiltrimi Game (Part Sulm 5)

Set-point-dhe-kliko-adventure-slacker-2

Set Point dhe kliko Adventure (Slacker 2)

Arratisjes-lojes

Arratisjes lojës

Loje-aventuren-me-mouse

Lojë aventurën me Mouse