Точка и кликнете на играта со детективот

Тоа апелира до вас по тело беше пронајдено во салата на огледала на fairgrounds.
Чарлс измамник, на кловн, се смета за еден од главните осомничени.
Но тоа е навистина него? A Вие да го најде виновникот!.

Сите игри
Точка-и-кликнете-на-играта-со-детективот
81% сакам оваа игра