Игра избега од Црна соба

Во оваа игра треба да избега соба.заклучен и во темнина.. Истражуваат соба да се најдат предмети кои ќе ви помогнат да избега.

Внимание.на временско задоцнување, како што вашето тело се лади како вас!.

Сите игри
Игра-избега-од-Црна-соба
75% сакам оваа игра