Точка и кликнете на авантура со Галија (неколку патувања Reemus 2)

Reemus и Лиам разговараат тивко од огнот Кога чудно суштество ги нападне, и почна да ги гони.
Помогнете и на дуо да избега и да се најде прибежиште за ноќта!.

Сите игри
Точка-и-кликнете-на-авантура-со-Галија-неколку-патувања-reemus-2
69% сакам оваа игра