Точка и клик, ништо комплицирано!.

Interaclick нуди избор на игри.Точка и клик.слободен, каде што ќе се случува да го користите глувчето, и само со глувчето за да преминете вашиот карактер.

Се подготвени да ги истражи, се погледне за индиции, решавање на загатки и одат на авантури.

Чет-точка-и-кликнете-со-вонземјани

Чет точка и кликнете со вонземјани

Точка-и-клик-на-интернет

Точка и клик на интернет

Точка-и-кликнете-авантура-Слободен-Сон-ларва

Точка и кликнете авантура Слободен (Сон ларва)

Чет-точка-и-кликнете-the-visitor-масакр-во-кампот-среќни

Чет точка и кликнете - The Visitor: масакр во кампот среќни

Точка-и-кликнете-на-играта-со-вонземјани

Точка и кликнете на играта со вонземјани

Точка-и-кликнете-на-играта-со-мајмун

Точка и кликнете на играта со мајмун

Точка-и-кликнете-со-дивак-stoneage-Сем-2-iceage

Точка и кликнете со дивак (StoneAge Сем 2 IceAge)

Чет-точка-и-кликнете-Слободен-Како-една-епизода-4

Чет точка и кликнете Слободен (Како една епизода 4)

Точка-и-кликнете-на-авантура-неколку-Патувања-од-reemus-3

Точка и кликнете на авантура (неколку Патувања од Reemus 3)

Намести-ја-насочи-и-кликни-авантура-slacker-2

Намести ја насочи и кликни авантура (Slacker 2)

Точка-и-кликнете-на-играта-со-детективот

Точка и кликнете на играта со детективот

Анкета-постави-криминална-организација

Анкета постави криминална организација

Чет-point-click-the-visitor-враќа

Чет Point & Click - The Visitor враќа

Игра-Бегство-соба-во-куќата

Игра Бегство соба во куќата

Игра-Бегство-соба-во-чамец

Игра Бегство соба во чамец

Точка-и-клик

Точка и клик

Точка-и-кликнете-Мене-одвратното

Точка и кликнете Мене одвратното

Игра-истражувањето

Игра истражувањето

Точка-и-кликнете-во-еден-бар-ноќта-пред

Точка и кликнете во еден бар (ноќта пред)

Во-собата-на-полициската-истрага

Во собата на полициската истрага

Игра-Бегство-соба-во-стан

Игра Бегство соба во стан

Точка-и-кликнете-на-играта-и-детективот

Точка и кликнете на играта и детективот

Точка-и-кликнете-на-авантура-со-Галија-неколку-Патувања-од-reemus-4

Точка и кликнете на авантура со Галија (неколку Патувања од Reemus 4)

Игра-точка-и-кликнете-Бегство-соба

Игра точка и кликнете / Бегство соба

Избега-игра

Избега игра

Бебе-менаџмент

Бебе менаџмент

Игра-Бегство-соба-со-Мики

Игра Бегство соба со Мики

Анкета-поставени-на-еден-остров

Анкета поставени на еден остров

Точка-и-кликнете-истрага-че

Точка и кликнете истрага че

Истражувањето-во-собата-со-животни

Истражувањето во собата со животни

Точка-и-кликни-игра-ментално-showtime

Точка и кликни игра (ментално Showtime)

Чет-точка-и-кликнете-на-wed

Чет точка и кликнете на Wed

Игра-избега-од-Црна-соба

Игра избега од Црна соба

Страшно-соба-избега-игра

Страшно соба избега игра

Игра-Бегство-соба-во-haunted-куќа

Игра Бегство соба во Haunted куќа

Избега-соба-во-куќата

Избега соба во куќата

Авантура-игра-со-пират

Авантура игра со пират

Избега-соба-онлајн

Избега соба онлајн

Избега-Соба-со-глувчето

Избега Соба со глувчето

Точка-и-кликнете-на-папараците

Точка и кликнете на папараците

Чет-точка-и-кликнете-во-канцеларија

Чет точка и кликнете во канцеларија

Авантура-игра-со-глувче

Авантура игра со глувче

Приватен-детектив-игра

Приватен детектив игра

Детективска-игра-во-француски-јазик

Детективска игра во француски јазик

Точка-и-кликнете-на-играта-со-самовили

Точка и кликнете на играта со самовили

Точка-и-кликнете-на-играта-и-инфилтрација

Точка и кликнете на играта и инфилтрација

Набљудување-онлајн-игра

Набљудување онлајн игра

Пребарување-игра-со-dexter

Пребарување игра со Dexter

Точка-и-кликнете-Бегство-соба

Точка и кликнете Бегство соба

Избега-соба-во-палатата

Избега соба во палатата

Игра-Бегство-Соба-со-убиец

Игра Бегство Соба со убиец